Rijopleiding

Je kunt kiezen uit losse lessen of uit het startpakket.

Kies je voor losse lessen dan begin je meteen met de eerste les van de rijopleiding.

Kies je voor het startpakket dan is de eerste les een introductie/kennismaking van hoe de lessen er uit gaan zien. De introductie les is gratis als je het startpakket afneemt. Het startpakket is aan te vullen met een 10 lessenpakket en zo nodig nogmaals een 10 lessenpakket maar er kan ook gekozen worden om het aan te vullen met losse lessen.

In de eerste les krijg jij van mij een machtigingsformulier waarbij je een DigiD nodig hebt om de rijschool te machtigen. Je hebt ook DigiD nodig om in te loggen op mijn.cbr.nl om de gezondheidsverklaring in te vullen. Dit is nodig om een praktijkexamen te kunnen aanvragen.

Tijdens de opleiding wordt er een instructiekaart bijgehouden waarop je jouw vorderingen kunt zien, je lest alleen, waardoor er geen tijd verloren gaat aan het ophalen en terugbrengen van anderen. Jouw rijles wordt dus volledig aan jou besteed.

Mijn advies is om je theorie zo snel mogelijk te halen zodat je die informatie ook meteen tijdens de lessen kan toepassen. Wil je wat extra ondersteuning met de theorie dan kan je dit aangeven, we gaan dan samen kijken waar jij die extra ondersteuning nodig hebt en zoeken naar een passende oplossing. Om het theorie examen aan te vragen ga je naar de website van het CBR. Daar klik je aan theorie-examen en log je in met jouw DigiD. Een theoriecertificaat is anderhalf jaar geldig.

Als we bijna alle onderdelen van de instructiekaart hebben doorlopen zal ik het praktijkexamen aanvragen. Mocht je een tussentijdse toets willen dan vraag ik deze tegelijkertijd aan. Wat je kan verwachten van het praktijkexamen en/of tussentijdse toets kan je lezen op de website van het CBR.

Mee te nemen naar het praktijkexamen zijn een geldig legitimatiebewijs en het zelfreflectie formulier. De reserveringsbevestiging wordt door de rijschool meegenomen.

Ben je nog geen 18 jaar als je praktijkexamen doet dan moet je voordat je jouw rijbewijs gaat aanvragen eerst een begeleiderpas aanvragen dit kan via de site www.2todrive.nl.

Goede kwaliteit en een hoog slagingspercentage.

Goede kwaliteit en een hoog slagingspercentage.

Theorie boek en oefen theorie-examen usb.

Theorie boek en oefen theorie-examen usb.

  • Eerste rijles gratis *
  • Snel starten is geen probleem
  • Versnelde opleiding mogelijk
  • Rijles aan jou persoonlijk aangepast

* bij aanmelding

Startpakket!

  • 7 lessen voor € 47,50 per les
  • Rijlessen van 60 minuten
  • Inclusief praktijkexamen
€580,-
> Meteen contact opnemen
TOP